Vliegtickets Bali

Dagelijks vliegen er verschillende vliegtuig maatschappijen vanuit Amsterdam op Bali, rechtstreeks en met tussenstops. Ben je opzoek naar een Vliegtickets Bali? Zorg er dan wel voor dat je ruim op tijd boekt, tijdens het hoofdseizoen zitten de vluchten vaak ruim van te voren vol. Een groot voordeel is dus dat je rechtstreeks vanuit Amsterdam op Bali kunt vliegen met bijvoorbeeld maatschappijen zoals KLM en Emirates. Via de volgende link kun je heel gemakkelijk zoeken naar de beschikbare vluchten bekijken. Je ziet meteen met wie je vliegt, wat de vlucht kost, de reisduur en wat de eventuele overstappen zijn. Natuurlijk vlieg je het liefst rechtstreeks, maar wil je bijvoorbeeld Dubai verkennen. Dan kun je kiezen voor een tussenstop in Dubai, zodat je niet alleen Bali kunt bekijken maar ook is kunt ervaren hoe het Luxe leven op Dubai verloopt.

Blijf je korter dan 30 dagen dan hoef je van te voren geen Visum aan te vragen, dit doe je heel eenvoudig wanneer je aankomt. Dit visum is 30 dagen geldig en kost zo'n €30,- euro. Ongeacht verblijfsduur worden de volgende vaccinaties voor Indonesië in het algemeen aangeraden: vaccinatie tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en vaccinatie tegen hepatitis A. Lees meer over visum en inentingen op praktische informatie.

Boek vliegtickets

Goedkope vliegtickets Bali

Zoek je echt naar de aller goedkoopste vlucht? Dat kan! Je moet dan goed zoeken op de vluchthavens waar je vanuit je wil vertrekken en ook is kijken bij andere luchtvaart maatschappijen dan KLM of Emirates. Je kan heel gemakkelijk vluchten vergelijken via de volgende link: LINK. Op deze manier wordt het aantal maatschappijen waar je mee kan vliegen enorm uitgebreid en hoef je niet elke individuele luchtvaartmaatschappij af te gaan. We hebben in een paar stappen voor je uitgelegd hoe het precies werkt:

Stap 1: Vul de luchthaven van vertrek in, je kunt hierbij variëren tussen Amsterdam, Brussel en Dusseldorf.
Stap 2: Vul de luchthaven naar Bali in "Denpasar (Bali) (DPS)"
Stap 3: Speel een beetje met de aankomst en vertrekdatum, en de luchthaven van vertrek. Op deze manier krijg je gegarandeerd altijd de goedkoopste vlucht te pakken!

Vliegtickets Bali hoeven dus helemaal niet zo duur te zijn en elke luchtvaartmaatschappij heeft weer zijn eigen voordeel. Extra veel beenruimte, lekkerder eten of een onbeperkte bar waar je zoveel kunt drinken als je zelf wil (alchehol natuurlijk wel met maten).